Ugrás a fő tartalomra

Asztalosi Magyar Kormányzóság, avagy a nemzeti érzelműek butaságvámja

Szomorú azt látni, hogy ha valami elég "magyarkodó", az összes hithű hun-szittya származású turultólfogant igaz magyar ember azonnal elfogadja, a kétkedők pedig hazaárulók, zsidó/USA/stb bérencek lesznek. A baj főleg az, hogy bármekkora ökörséget mondanak, amíg igaz magyarsággal van megfűszerezve, máris hiteles.

Az elméleti síkok

Alapfokon a jelenlegi történelmi ismereteink módosítása és/vagy félremagyarázása az első lépés. Nem úgy volt, nem az volt, amit a háttérhatalmi államhatalom tanít és elhitet. Máshogy volt az. Amatőr önjelölt "szakemberek" régészkednek és tárják fel a múlt rejtett zugait. Legalábbis ezt állítják.

A sumér-magyartól kezdve a 20.000 éve itt élő ősmagyarokon át, az ősmagyar gén és a szíriuszi magyarok meséje mind népszerű elméletek. Mert a közönségnek fogalma sincs. Mert a közönségnek kritikája sincs. Esze meg főleg.

De amíg csak ezek terjednek, maximum nevetségesekké válunk. De van következő szint.

A vámszedők

Amikor erre valaki üzletet épít, ott kezdődnek a gondok. Persze, vegyen az ember Nagy-Magyarország térképet meg árpádsávos zászlót. De a nyilvánvaló szélhámosok malmára ne hajtson már vizet.

Az egyik ilyen vámszedő Borbély József néven ismert. Ő az általa kitalált Apostoli Magyar Királyság kormányzói, főfejedelmi tisztségeit tölti be.

A király nélküli királyság (fck logic) elmeroggyant vezetője a tőle bagóért felvásárolt kecskeméti bútorgyár miatt kapta fel a vizet és fordult a 3. Magyar Köztársaság vezetői ellen. A sok korrupció és mutyi megoldására full resetet javasolt: új ország, új vezetőség. Nincsenek pártok, akik magukhoz ragadják a nép hatalmát. Inkább ő egyszemélyben ragadja magához a nép hatalmát, mert bár az ugyanaz, de mégis más. Teszi ezt ráadásul saját pártja, a TEMPO zászlaja alatt. Szóval miről beszélünk?

Zseniális paraszti logikával eljutott arra, hogy ha nincs pénze az embereknek, akkor adni kell nekik. Ingyen. A semmiért. Alanyi jogon jár minden embernek havi 400.000 Ft értékű Szent Korona.

Mert pénzt is csinált. Digitális pénzt, a Bitcoin sikerén felbuzdulva. Állandó árfolyamon 1 STK = 200 Ft. Ezt a pénzt saját játékbankja "üzemelteti",  a Szent Korona Bank.

És itt jön a csalás.

A Szent Korona Bankba regisztrálva (illetve állampolgárként regisztrálva a "Királyságba) A következő adatokat kell megadni: Név, születési dátum/hely, anyja neve, személyi igazolvány szám, beszkennelt igazolvány, lakcímkártya, aláírás, telefon, email.... Gyakorlatilag az összes hivatalos azonosító dokumentumot elkérik.

És van olyan barom, aki meg is adja.


Az alábbi térképen bejelölték a hozzájuk regisztrált új honpolgárokat:




Valahol vicces azt látni, hogy angol, svéd, egyesült államok-beli tagjai vannak az országnak - ez már talán hármas-állampolgárság lehet.

De a lopás itt még nem állt meg.

Nem elég, hogy önként kiadtuk az összes személyes adatunkat, még fizetni is kell érte.

Ugyanis hiába jár 25.000 STK a bankszámlánk megnyitásakor, az árát nem onnan vonják le. Az árát befizettetik velünk, méghozzá forintban. Minek ezeknek forint, ha az ő pénzük a Szentkorona?

Gondolkodás kikapcsol, több EZER tag önként regisztrál.

A franchise

A birodalom a kezdeti majomkodás után egész szép üzletet kanyarított maga köré.

  • Szent Korona Bank - a fő ok, hogy regisztráljanak hozzájuk, Forintért.
  • HunTV - Mert a magyarok hunok, épp ezért a londoni BigBen harang dallamával kezdődik a műsor.
  • AKASA PJT. - a gazdasági gyűjtőtér. Webáruház, mobilflotta, stb...
  • Jövő útja - az eszmeterjesztő weboldal
  • TEMPO párt - a politikai tényező, a párt nevében indítják a pereket (nem is keveset).

Mindenhol ugyanaz a regisztrációs oldal található. A Királyság tehát minimum 8 saját weboldalt üzemeltet (az apostoli királyságnak 3 oldala is van).

És megéri nekik!

Mindezt mi, buta magyarok tettük nekik lehetővé.

A hivatalosan is elmebetegnek nyilvánított üldözési mániás asztalos a mi nemzeti érzelmeinkkel játszva nyúlja le a pénzünket és személyes adatainkat, amiket - ha már ennyi esze volt - nyilvánvalóan tovább értékesít. Ennyi személyes adattal akár szavazni is elmehet, hiszen minden azonosító kártyát beszkennelve elkér - és megkap.

Elgondolkodtató, hogy vajon megéri-e ez az ár egy olyan alternatív hazafiságért cserébe, ami sosem volt igaz és nem is lesz soha.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Nyílt levél Oberle Gábor chemtrail-kutatóhoz!

Kedves Gábor! Wiki oldalunkon történt legutóbbi módosításaid emelték odáig a lécet, hogy ily módon válaszoljak Neked. Nem értem, miből gondoltad, hogy ha trágár, alpári stílusra váltasz, akkor majd jobban fogjuk érteni. Semmivel sem lett érthetőbb a dolog, ellenben az össze-vissza vagdalkozásod ("ilyen óvodás hülyeséget, ennyi időn keresztül vagy elmebetegek vagy tinédzserek csinálnak", "anonim webtárhelyeket használtok",...) ugyanolyan alaptalan, mint az egész chemtrail elleni szélmalomharcod. És akkor menjünk sorban: A "Kik ezek a hülyék a Földön?" maroknyi csapata számára különleges személy vagy, hiszen Te inspiráltad a nevünket ("Mik ezek a csíkok az égen?") és a Labant házaspáron kívül csak Te kaptál cosplayt az első videónkban. Mi ennyire szeretünk.  Kiemelném, hogy maroknyi csapatról beszélünk, ne azonosíts minket a Chemtrail rajongói csoport teljes tagságával, bár természetesen közéjük IS tartozunk. Ezt azért mondom, mert

Az Élet iskolája

Óvodában megbuktál játszásból? Az iskolában két tagmondatnál hosszabb összetett mondatot is el kellett olvasnod, de nem ment? És most be kéne írnod a végzettségedet Facebookon, de nincs mit? A megoldás: az ÉLET ISKOLÁJA!